Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trots att vi inte känner varandra

Nu när jag har släppt dig, har jag aldrig varit så rädd
Nu när jag vet att du aldrig kommer tillbaka till mig, är jag tom inuti
Trots att du aldrig varit min.
Trots att du knappt har sett mig, har jag älskat dig från första ögonblicket
Såren rivs upp igen och igen, djupare och djupare, för varje ögonkast jag lägger på dig.
Nu sitter jag här, i en annan del av världen
Och tänker på dig
Dig min kära, trots att vi inte känner varandra
Så känner jag dig, så väl.
Utan att du vet det, känner jag dig.
Om du bara tänkte på mig, så som jag tänker på dig.
Min fina.




Fri vers av Sara Vukovic
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 01:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker!
2012-06-24

    xilenie
så fin och så smärtsam. så mycket igenkänning.
"trots att vi inte känner varandra
Så känner jag dig, så väl."
snyggt formulerat.
2012-06-23

  ULJO
Fin och stämningsfull text
2012-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Sara Vukovic