Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag hatar dig

Varenda gång jag ser dig
vill jag gröpa ut mina ögon
varenda gång jag hör din röst
vill jag skära bort mina öron
varje gång en tanke sveper förbi, med dig i fokus
vill jag skjuta mig i huvudet
För att det gör ont
det gör så i helvete ont

Men trots allt
dunkar mitt hjärta fortfarande
för dig
varje hjärtslag bränner
för att det varje gång säger ditt namn
det lämnar avtryck, djupa ärr
som aldrig försvinner
de bleknar endast med tiden

ibland känner jag rå, slitande ilska
varenda cell i min kropp brinner
för att jag så innerligt hatar dig, från roten av min existens
vill jag se dig död
men sedan kommer jag på mig själv med att
jag inte alls hatar dig
jag har bara lurat mig själv
det brinnande hatet,
det är brinnande kärlek
som är så stark, att det endast kan förväxlas med sådan kraftig avsky
ilskan jag känner, är egentligen desperationen av att behöva dig

... så nej,
jag hatar nog inte dig

jag tror jag älskar dig.







Fri vers (Fri form) av Sara Vukovic
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-23 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Vukovic