Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I naivitetens ålder när man inte är medveten av sin ungdoms gåva och skönhet och vilka faktorer bidrar till visa flickor mor så dåligt, ibland skäms att prata om det, då bara hare på täppan är som lyssnar.


XXX & Pardon.

Så mötte jag haren,
”Du kära hare palt,
Ge av din päls! min tröja är
för knapp, och det blir kalt”
Strax haren ryckte av
sju strån, som han mig gav.

Då Flickan ung och glad
Går till affären köpa en bröd kant.
Köpman från andra land
Vet hur ska man tafsa utan att ge en slant.

hej hej lite flicka,
vad gömmer du under din skjorta
har du snut äpple, har du snut melon?
får jag se, Innan kallar på vakter ifrån alla hörn.
Flicka visar sina melon.
XXX
Pardon.






Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-23 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP