Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska din stjärna

Låt oss älska
som stjärnor

låt mig glänsa i
med din stjärnglans

så hela världen
får se
hur lycklig jag är

för när stjärnor älskar
så älskar de förevigt
ända tills de dör i svarta hål

så kom, låt mig älska dig
framför allt levande då
mörkret ändå kommer
äta upp oss en dag

låt mig rida på dina hårtoppar
smaka på dina svettdroppar
och smeka ditt bröst
min älskling


för kärleken är
och den är
evig

för det är vi som är stjärnor
min älskling




Fri vers av Föralltid
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-24 23:46



Bookmark and Share


  Marduk VIP
Helt underbart skrivet.
...
för när stjärnor älskar
så älskar de förevigt
ända tills de dör i svarta hål
...
Bokmärker
Applåderar
2012-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Föralltid
Föralltid