Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske var vi aldrig meningen

Kanske skulle vi aldrig fallit
Kanske var vi aldrig meningen

Vi var ett öde, ett missdöde
med delade sidor i en bok
som vi aldrig själva fick skriva

Kanske var du någon annan historia
någon annans kärna
någon annans kapitel
bara
någon
annans

För delade sidor
i en historia
har aldrig gjort oss något mer
än bara
just
delade.





Fri vers (Fri form) av Föralltid
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-12 02:29



Bookmark and Share


  blått nagellack
Jättefin. Vill läsa igen.
2014-06-12

  Marduk VIP
Tyckte om dikten speciellt hur det avslutades
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Föralltid
Föralltid