Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äldreboendet

när jag blir gammal
ska jag bara äta gröt

lingonen plockar jag själv
när blåbären tagit slut

riset eldar jag upp
tillsammans med mjölken

när jag klappar sköterskan
på rumpan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-25 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson