Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Man kan just undra...

En strippklubb i Barnarp söder om Jönköping håller stängt nattetid och har i stället öppet dagtid några dagar i veckan.

Detta beroende på att grannar klagat på sömnsvårigheter.

Men klagomålen har fortsatt, bland annat när det gäller "nedskräpning".

Man kan just undra vad nedskräpningen består av.

Kläder?


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-06-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund