Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag lycklig!

Idag är jag lycklig!
Benen vill bara dansa
Idag har jag energi
Idag låter jag inga dystra tankar
invadera mitt inre
Idag kan jag vara superkraften
som inte ber om ursäkt
för att hon finns till
Idag är det en bra dag!




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-26 17:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gott där - fortsätt så
2012-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Spizz Energi, kanske?

http://www.youtube.com/watch?v=PoCcwh3xRPI

2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta