Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va vad det ni inte såg?

Åh samhället ursäkta, nej klart det inte var meningen att synas, förlåt.

Nej förlåt för min existens, det är inte meningen att skrämma er med det svarta kläderna jag bär så jag ser ut som en kriminell.

Nej förlåt, ja- jag vet en ungdom idag, super som bara fan, knarkar och stör.

Nej förlåt, piercingar i ansiktet, nej det är klart du har rätt det är bättre med plast.

åh skärsåren på armarna (och på resten av kroppen ni inte ser)? Nej det är klart jag förstår att jag inte kan göra så, får ju inte visa hur man mår.

Nej förlåt för att självmordstankarna skriker så jag inget annat hör, klart jag ska stänga in det, blunda och le, det har ju funkar de senaste 300 år.

Nej förlåt jag ska inget säga om livet jag har ju bara levt 17 år, klart jag aldrig skulle tro att jag vet något om världen, den är så svår att förstå.

Nej förlåt jag vet jag ska banta, nej jag har inte nått erat mål, tror ni hört om den dieten jag ska använda, svälta mig själv kallas den.

nej förlåt klart jag ska sluta störa, vänta jag ska bara hoppa framför ett tåg.


åh samhället, va vad det ni inte såg?




Fri vers av Monticha
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-06-26 22:50



Bookmark and Share


  Smuurfenn
Grym dikt.
2012-08-01

  The Plague
:'( känner igen detta, älskar dig syrran oavsett vem du än är <3
2012-07-03

    ej medlem längre
Mycket stark text. Det är mycket människorna i samhället inte orkar se och reagera på. Man är så upptagen med att vara framgångsrik, det är jävligt äckligt.
2012-06-27

  Angelica Aeress
Känner igen mig så starkt!
Du tog praktiskt taget orden ur min mun.
2012-06-26

    ej medlem längre
klockren! riv dessa starka murar, sten för sten. dock när vi har rivit det så kommer det visa sig att det finns ingen bakom muren förutom en feg person.
2012-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Monticha
Monticha