Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clownen



Vitmålade hud lyser
Svarta streck markerar ögonen
Tårar av förtvivlan blänker
Läpparnas svartröda färg
Biter förtvivlat i underläppen
Viskar med svag röst
Tiden är inne

Regnet slår mot kyrkans plåttak
Vinden sliter i grenarna
Ingen är ute
Mörkrets timma har slagit
Askan ligger i öppna spisen
Röd droppe gammalt vin
Altarets högra sida
Korset på väggen
Bön om nåd

Ensamheten tynger
Natten är kall
Sitter på knä
Kropp skakas av gråt
Tappar fokus
Orgeln spelar
A Whiter shade of pale
Ge inte upp
Rättvisan kommer


Lynx © M




Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-27 01:28



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Naket och fint är känslan beskriven här.
Gillar och gillar mycket/ kram
2012-06-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ensamheten känns. Bra med lite hopp på slutet.
2012-06-27

    ej medlem längre
Mycket fint!
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP