Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsångest

När döden tar mig på min sista färd,
lär jag ångra att jag inte är där.
Stop!
Stanna!
Du väcker min kärlek
- det är söndag, min hud är blek.
Jag räds inte döden,
jag betraktar åldrande öden.
Livet har både en början och ett slut,
döden börjar bara med ett slut.




Fri vers av Georg Möller
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-27 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller