Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när allt redan är svart aska


Kontakt med fågel Fenix

Så slog hennes kjol upp som eldsflammor
och var redan svart aska
Kontakt med fågel Fenix
Man ser lätt att det är en film från luften
Det händerna inte kan röra
och väderstrecken de inte kan peka ut
Hon skyndar över bron mot tågstationen
Hon ler
skrattar till ibland
Den sekvensen klipper någon bort vid landningen
Nya kjolar sveper




Fri vers (Spoken word/Slam) av Linda Örnvall
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-27 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Örnvall
Linda Örnvall