Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"I´m an evil boy"

"I´m an evil boy"
Jag spelar inte
efter era påhittade regler
Jag är smutsig i era ögon
men kanske är det tvärtom så
att jag är mer ren
än ni någonsin kan ana
Mer än ni någonsin
kan föreställa er
Ni har för trångt sinne
Ni vågar inte släppa in
det okända




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-27 19:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Don' t judge a book just by the cover" (Sex Pistols)

http://www.youtube.com/watch?v=kjbie1O1jxc

2012-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Stiv var ett massivt Iggy-fan. När han första gången träffade Iggy visste han inte till sig av lycka.
2012-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Stygge Stiv.
2012-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta