Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske finns det människor som uppskattar regnet


Minns sommaren vi aldrig hade
då vi redan sagt adjö.
Den sommaren är ändå din
och solens strålar stack i ögonen

Kanske finns det människor
som uppskattar regnet som faller iår
De som sagt adjö
och ändå dedikerat sin sommar till någon




Fri vers av Tina-sol
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-28 09:16



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sorgligt vemodig
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol