Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans gör de saker som de aldrig skulle ha gjort annars


Tillsammans gör de saker
som de aldrig skulle ha gjort annars

Hon sätter sig naken i fönstret,
trots att hon av naturen är något pryd
och även då hon brukar känna höjdskräck

nu svindlar höjderna mellan hennes halvslutna ögonlock
och det vidsträckta landskapet nedanför

Tillsammans gör de saker
som de aldrig annars skulle ha gjort

Han röker djupa halsbloss
då han vanligtvis skäller på främlingar
när de röker på busshållsplatser
Han ritar hennes konturer på ett papper
fast tecknande är det värsta han vet

De gör saker som de aldrig annars skulle göra
och det går en ängel genom rummet
när de viskar att de aldrig ska skiljas åt




Fri vers av Tina-sol
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-28 18:54



Bookmark and Share


  Siggesdotter
De sista två raderna var vackra och berör mig mycket.... "och det går en ängel genom rummet när de viskar att de aldrig ska skiljas åt"
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol