Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GingerHaiku




Hopp och förtröstan

Dina dikter ger oss ljus

När kommer boken?




Bunden vers (Haiku) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-28 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir rörd. Tack Johan. Kram.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP