Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyhetsreflektion


Nä, det skiter jag nog i

Läser på nätet att LÖW ÄNDRAR ETT VINNANDE LAG och tänker att man väl knappast kan kalla Centerpartiets ledningsgrupp för ett vinnande lag...

...för att därefter - ett klick senare - inse mitt misstag...

(det handlar om den tyske förbundskaptenen Joachim Löws ändring av "sitt" lag inför aktuell EM-match i fotboll)

...och därmed - till min skam - blotta mitt totala ointresse för sport.

Skam förresten... Nä, det skiter jag nog i.


http://hakans-blogg.blogspot.se/




Övriga genrer av Håkan Wiklund
Läst 118 gånger
Publicerad 2012-06-28 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Wiklund
Håkan Wiklund