Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska rädslan fri

 

Självtillit lär vi oss genom att välja våra känslor i varje ögonblick.

 

Räds inte att utforska de djupaste djupen och de högsta höjderna i dina känslor. Lär dig bemästra dem båda, då förvandlar du känslor till intuition” sa hon, lite hemlighetsfullt.

Bemästra mina känslor?”

Varje känsla bär med sig lärdomar. Lyssna inåt, acceptera din själs innersta önskan att guida dig rätt på din livsväg”

Vad är min väg?”

Vi skapar våra egna verkligheter av våra tankar, föreställningar och handlingar. Lita på att det arbete som du gör idag har betydelse i ditt liv i framtiden. Du skapar alla dina illusioner och bara du kan släppa dem.”

Kvinnan tycktes märka flickans förvirring.

Lär dig att bemästra dina emotioner, så att du kan gå vidare och lära dig att bemästra dina tankar”





Fri vers av SagaArt VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-06-28 22:01



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
och lite kognitiv terapi givetvis!
2012-07-06

  Kjell A. H Lundin
För somliga av oss når inte fram så vi kanske behöver flera liv.
Men, i vissa sammanhang så är det lättare att bemästra oss och det är där vi får börja öva. På en zafu är inte så dumt!
Sommarkramen!
2012-07-05

    Max Poisé
Någon är inte fullkomlig dock...

De klokheter du bjuder på tåls repeteras i all oändlighet! Människan är en paradox i sig!
2012-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Du vet redan vad jag tänker skriva...
Men det är min spontana reaktion...
Nämligen:
Så enkelt är det inte.
Ty det heter t ex att den som kan styra sin tunga är en fullkomlig man.
2012-06-28
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP