Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din avdankade toalett

Orättvisans tydliga makt kväver din sanning med unkna omsvepningar att förgylla din ruttna dag. Ett hopp över oceaner av ängsliga rädda skepnader att förfäras över. Jag sveper din kropps berusande vätskor och blandar livets grogg med maskrosblad. De orättfärdigas hamsterhjul maler sakta på att mina ben förvandla till morgondagens gula klöver. Kom närmare med dina känslor som jag aldrig känt förut. Samla dina frågor i min hjässas fårade kabinett. Din svala närvaro flagade min obesvarade kärlek med grannens bestulna lut. Mitt hjärtas brustna kärls ergade kanter förblev avloppstappen till din avdankade toalett.




Fri vers av Georg Möller
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-29 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller