Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är en själens fröjd att se dej dansa naken




Det är en själens fröjd att se dej dansa naken

och veta innerligen att vi är varandras utvalda

Katterna ligger och betraktar oss och de spinner

Änglar svävar under taket och älskar oss

Vår kärlek är luttrad och vi sväljer varandra

med hull och hår; alla våra brister har upplösts

i vårt accepterande av att vi är endast människor

och våra konflikter har mojnat till stilla frid

och vi har lärt oss att äntligen ta emot varandras

och Guds ömhet; som skapar förtröstan och harmoni

Inatt dansar vi nakna och lyssnar på Patti Smiths nya.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-29 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP