Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stå på er alla där ute Ont eller inte Ni är unika Deppiga eller glada Alla behövs


Hoppet/Viljan


Skaver gnager sliter drar
Vet inte vilket håll jag far

Hoppet fladdrar
Men viljan vill

Kroppen skriker jag är trött
Knäna dom är nöt

Hoppet fladdrar
Men viljan vill

Ryggen knakar ibland den brakar
Kanelbullar jag bakar

Hoppet fladdrar
Men viljan vill

Fötter jag har dom ömmar
Undra om jag har mardrömmar

Hoppet fladdrar
Men viljan vill

Huvudet dunkar slår
Men åren bara går

Hoppet fladdrar
Men viljan vill

Rumpan hänger där bak
Jag faller ihop med ett brak

Hoppet fladdrar
Men viljan vill

Ont i skelettet
Ont i skinnkostymen
Men vad gör det
Jag lever

Jag tar nya tag
Även om hoppet fladdrar
Så är viljan starkare




Lynx © M





Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-06-29 19:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Viljan är det bästa som vi äger och den ska vi vårda ömt. Kroppen bör också för att den ska hållas ... underhållas och därfrl inte slitas ned i förtid. Stanna upp - Reflektera/ kram
2012-07-01

    Ken Cassel
Nä, man får aldrig ge upp hoppet om en bättre

morgondag Lynx :)

Kramar!

Ken
2012-06-30

  ResenärGenomLivet VIP
Trots allt så går man vidare...bara man har viljan. Så är det.
2012-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP