Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.....

om meningen är en annan
i vilken sanning finns jag

ögonen lyser
av något jag aldrig riktigt lyckats tyda
jag är ett med den tryckta tysta stämningen
luften i rummet har flyttat in i mig

kärlek till något flyktigt
"släpp fri
och släpp aldrig in"

naken utan pansar
är jag rädd för att det är för sent




Fri vers av Guldtråd
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-30 19:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket tänkvärd och bra dikt, hela dikten, men man fastnade direkt vid första strofen, den räckte totalt.
2012-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Guldtråd
Guldtråd