Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommunikation utan ord


jag vill se din mjukhet
smeka mig varm
känna dina frågor och svar
i ett virv varv
av organiserat kaos
som bringar allt i ordning

lycka som vibrerar högt
och där Newtons lag försvinner
i ett andetag

kommunikation utan ord
smeker mig varm
målar ackord
som aldrig dör ut

vi är evigt bundna
i en tidlös tid
som endast existerar
i våra minnen






Fri vers av SagaArt VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-01 11:58



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
... det kosmiska ackordet!
2012-07-06

  Larz Gustafsson VIP
"Tankar utan ord", som en låt från Di Levas första soloplatta, "Marginal Cirkus" heter.

The Damned har kallat sin musik "organiserat kaos".
2012-07-01

    ej medlem längre
tycker om!*
2012-07-01
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP