Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvarons existens

Mitt medvetandes maskin,
(in)stabil som nitroglycerin.
Mitt hjärtas nation,
bensin, tändare och en kedjereaktion.
Min tillvaros existens,
i totalt mörker förbränns




Fri vers av Sebastian Edfeldt
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 00:31



Bookmark and Share


  cilax VIP
du håller rytmen. bra
2012-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Edfeldt