Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene gravsten

Lika evig som Keops pyramid
Lögnen om ditt liv
Påtvingade drömmar, falska visioner
Hoppet om rikedom
Begravd under ångest, tvivel och sanning
Miljonär, miljardär, ensam han dör
Kremerad på ett bål av sedlar, ett bortkastat liv
I en svältande värld.




Fri vers av Sebastian Edfeldt
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-04 00:33



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Fin reflektion över jesus kloka ord om dårskapen att samla i lador.
2013-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Edfeldt