Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska dig!

Att älska dig!

Att älska dig är som en kamp,
en kamp som inte är rättvis.

Att älska dig är som en dans,
en dans man gärna vill dansa
men inte ensam.

Att älska dig är att förlåta och förstå.

Det enda jag vill är att bli älskad av dig
såsom jag älskar dig men det är inte lätt
eftersom du också måste kunna
kämpa, dansa, förlåta och förstå.

by skuggornas poet




Fri vers av skuggornas poet
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-02 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggornas poet