Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter bland skuggorna

Åter bland skuggorna

Jag ser på dig och det får mig att brinna,
brinna av längtan om att få hålla om dig
och att slippa behöva vara orolig för
morgondagen och vad den kan föra med sig.
Åter så är jag tvungen att vandra bland skuggorna
som skuggornas poet.

-HTE-

by ALB




Fri vers av skuggornas poet
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-24 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skuggornas poet