Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan val

evigheten rör sig som luftströmmar
parallella med hjärtats pannlober

påtvingade kärleksupplevelser
som självförvållad desperation

utan val




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson