Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om så bara för en liten stund till

Dina ögon seglar iväg
mot en rymd
som jag inte kan se
samma ögon som har sett
på mig med kärlek
samma ögon
som har sett
mina fötter
ta sina första steg

Jag vill plocka ner alla
planeter
dränka dina illussioner
hålla din själ
i handen
och viska,
stanna kvar
om så bara för en liten stund
till

/snälla




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-02 20:35



Bookmark and Share


  ULJO
Underbar kärlekspoesi
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan