Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför det tar lite tid att bli sedd


ett hej måste färdas genom flera dimensioner



Elis, min Elis, vad gör du denna natt
månen stirrar full på oss, med ett finurligt litet skratt

'jag skapar nattlig glöd' ljöd månen ur sin mun
'ty det behöver kreativa själar som är vaken i denna stund'

Hanna ensam satt, i hemmets trygga vrå
'måtte något hända snart, det offrar jag min själ på'

hon var just på väg att ge vika, lämna allt och ge sig
då natten, i en sekund, tystnade och Elis plötsligt sa 'hej'




Fri vers av Morrhoppa
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-03 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morrhoppa
Morrhoppa