Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är vi ljuset eller är vi döden



i ett slutet sällskap, en självmordspakt
delar vi syn men tycker inte lika
bryter vi samman, samlas i andakt
håller varann i hand tills vi ger vika

du står för ljus, du står för evigt
jag är ett as, beter mig som skit
du trampar stigar när det är grenigt
din överlevnadsinstinkt är som trolleri
du vet var du har mig nu, du vet var du har mig på sikt
ett andetag ifrån haveri

i ett slutet sällskap, en självmordspakt
är det ofrånkomligt att vi delar samma öden
våran framtid enas även fast
du står för ljuset, jag står för döden




Fri vers av Morrhoppa
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morrhoppa
Morrhoppa