Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vals i vita tulpaners namn

har du sett att jag hängt upp plasttulpaner i fönstret som vajar som sekundvisare
fram och tillbaka
medan jag väntar på dig
om det är en metronom hade jag visksjungande bett om lov
har du tid för mig?




Fri vers av Morrhoppa
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morrhoppa
Morrhoppa