Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu ett steg (aforism)

Må varje dag vara ännu ett steg

mot lösningen på min största uppgift -

att förstå mig själv.

 

--------------------

Denna text finns även publicerad på http://twitter.com/MikroPoeten

 




Övriga genrer (Aforism) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-03 23:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det var det där med steg... ett i sänder :) Tycker om humorn i sättet du skriver på fast det är allvarligt ment..
2012-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)