Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Till min mamma, som jag älskar, och förstår därför inte varför det är så svårt" Till dom som har det svårt, och något svårare!


Till min mamma

Varför skapa mina misstag
Sår skärs djupare varje gång
Tårar faller från hennes kind
Som vatten och salt
Men hur långt kommer man med det?

Huvudet förtränger det hemska som skett
Och allt känns som bortblåst för en stund
Som kanalen med för många repriser av gårdagens program
Snälla, stäng av

Brustet hjärta, och trasiga drömmar
Det måste finnas en mening bakom det
Brustna tårar, trasiga själar
Allt är mitt fel

Vi låter klumpen sitta kvar,
klumpen som vi lika gärna kan harkla upp
Men den är fast på grund av våra enkla val

Jag känner inte av det just nu
men jag skadar dig
Jag visste inte om det
Och det skadar mig




Fri vers av rolfsman
Läst 480 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-04 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rolfsman
rolfsman