Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det ska heta psykologi

Vad drömmer du om?
- Jag drömmer inte

Något måste du väl önska?
- Jodå, men jag drömmer inte

Vad önskar du då?
- Att sluta drömma

Du drömde ju aldrig.
- Jag drömmer alltid

Vad drömmer du på nätterna?
- Om ett tak

Är det trevligt på taket?
- Jag bara stirrar på det

Varför stirrar du?
- För jag ligger på golvet

Vill du ligga där?
- Nej, jag hatar det

Varför ställer du dig inte up?
- För att jag skäms

Varför skäms du?
- Inget svar

Varför svarar du inte?
- För jag vill sluta drömma




Fri vers av Ariana Vos
Läst 234 gånger
Publicerad 2012-07-04 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Vos
Ariana Vos