Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karleken den ar varre for var dag.


Värker

Kanner friden.
Karleken vantar.
Vid denna tid.
Kanner varme.
Han ar kall.
Men vad gor det.
Jag vandrar genom gamla stan.
Da tiden slar ett.
Det gick snett.
Du har insett.
Vi blev släkt.
Men nu.
Vantas ingenting.
men anda.
Det ar snart var.
Men nu.
Finns en vilja.
Och det kanns.
Det ar underbart.
Att kanna sa igen.




Fri vers av Cannes
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-02-05 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes