Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vad kämpigt.


Otakten mot det milda vädret.

Det fanns hopp om våren.
Med ostadigheten.
Som kämpande med menade ord.
Vintern som var i fjol.
Vad förvånad.
Och jag kände hur det vände.
Med förvånad blick.
Man anade tanken.
Och vädjade en stund.
Man mäktade med mer.
Vid vekheten som hämtade sig.




Fri vers av Cannes
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-04-16 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes