Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Menade otakten som vädjade mot stunden.


Skamligt förslag

Man kände.
Våren.
Log.
Och frågade.
Men hur.
Kärleken brann.
Men evighetens längtan fanns.
Man hämtade hem.
Med ljuset.
Som vände.
Man vädjade.
Om stunden.
Som hämtade sig.
Vid bakvänt ord.
Som vad ordlagt.




Fri vers av Cannes
Läst 474 gånger
Publicerad 2007-04-16 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cannes