Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedd, synad och oförstådd!

Tallen tuktar din skam,
i ljuset färdas jag ur din stam.
Inom rymden att förstå,
en tid i tid att begå.
Enbär prunkar ur taggigt näste,
kom över dig själv,
finn en obekant att älska!
Jag är körd,
det finns inget,
som bekräftar mitt lösa fäste.
Jag ber dig.
Jag ber dig!
Se mig,
genom mig!
SE MIG!!!




Fri vers av Georg Möller
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-05 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller