Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta är ett mående


den enda som smeker min hy är helvetets händer

när man stirrat tillräckligt länge in i en vägg börjar man se mönster. det är väsen i min vägg som egentligen är energier jag satt där genom att enbart funnits här. mina känslor dansar på väggarna medans jag tror det är inbillningar, hallucinationer.

kan det bli mer tydligt än så, att förnekelsen slätar över tapeten och säger att det endast är skuggor. om mina känslor är skuggor betyder det att jag är en skugga.

finner sällan ork att stanna kvar här, när väggvålnaderna viskar kom, följ med oss. att dom sträcker ut en hand medans jag ligger apatisk och ensam.

Din hand är den enda talande på senaste tid. Min vägg är din att leva på om jag blir uppbjuden till dans. Min kind är din att torka då jag endast får tårar av de andra.




Fri vers av Morrhoppa
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 01:52



Bookmark and Share


  Marcus_Makesi
djup meditations träning tillsammans med väggen.
2017-05-04

    ej medlem längre
Början är grym. Slutet fungerar så där.
2012-09-18

    ej medlem längre
För mig så genomsyrar denna texten "tomheten" på ett väldigt klart och skarpt sätt,en uppfattning som jag kan få av att bara läsa titeln.
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Morrhoppa
Morrhoppa