Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ever fallen in love?

The Buzzcocks frågade oss
om vi någonsin blivit förälskade
i någon vi inte skulle ha blivit det med
Jo tack!Man har ju inte någon kontroll
över känslobarometern
Krossat hjärta
och tårar som inte vill
sluta rinna
Ibland önskar man
att man kunde stänga av
men det går inte
Nej,jag erkänner




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-06 12:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbar låt.
Och tyvärr är mitt svar på frågan: Ja...
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta