Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klokugglans samtal med tiden


Långt bort hör jag klockan slå
eller är det en klokuggla
Kanske ett samtal mellan dem båda

Som för att påvisa eller bevisa

Fortsätter att spela döv




Fri vers av Tina-sol
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-06 18:18



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Något att fundera över, klokt. :)
2012-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol