Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outvecklad

Jag flyter fortfarande,
men varje dag gör mig tyngre.
En långsam väg till bottnen.
Jag hoppas du hör mig,
som kan röra mig.
En hand räcker så jag förstår -
att du är här för min skull.




Fri vers av platslös
Läst 850 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-02-05 17:41



Bookmark and Share


  madinsane
wow.. räcker det?
förmodligen inte.. men wow! ändå, liksom!
2006-03-15

  Jessica Ewa
Mycket vacker! Med eller utan guldstjärna är denna fenomenal! Bokmärke!
Hls // Jessica Ewa
2006-02-06

  Last Word Spoken
Kastar dig en livboj!
*ler*

Grattulerar till stjärnan,

väldigt fin denna diket.

Vilken längtan och hopp

och bedjan.....
2006-02-06

  prinscess VIP
mycket sorglig
men den berör ända
in till mitt inre
*tycker om den sista raden
en hand räcker så jag förstår
att du är här för min skull*
2006-02-05

  Tove Meyer VIP
mmm sorglig, stark...
2006-02-05

  Fredrik B.
jag fattar!
2006-02-05
  > Nästa text
< Föregående

platslös