Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr E. Minns ofta inte rätt. Ibland minns han inte ens fel.


Dagens rimliga 2012 07 07






Hon tog honom i örat
och det bara för att
han inte lydde henne blint
blott glodde helt stint
trots rätt arbetade göra't




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-05 03:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP