Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fredens namn

du gav mig inget val
jag blev tvungen att skjuta
från halva plan

när hela sanningen
återstod

sen fick jag sitta
på avbytarbänken
resten av matchen

när slutsignalen gick
blåste jag igång
försvaret
och gick till anfall
i fredens namn




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-08 01:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Rolig med allvar, det du är så duktig på.
2012-07-09

  cilax VIP
gillar denna
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson