Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färger båg

Den svarta Svanen
Den röda Svanen
Den vita, den gula och den döda
Svanen

Den bruna Svanen
Den oranga Svanen
Den blåa, den gråa och den fula
Svanen

Den lila Svanen
Den gröna Svanen
Den rosa, den azurblå och den fega
Svanen

Den hotande Svanen
Den molande Svanen
Den grymma, den onda och den...




Övriga genrer av firewise
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-07-08 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firewise