Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svart svan

Jag strulade i kvinna går
möte in körde glädje
Det var skönt
gav sår
inget jag ångrar får jag
Änglabrunbegie kaki
Lycki ben
unge humor
Glädj överkropp
Å huvud
Har löst de våldsamt
De slut
Och orkar inget
Vakuum...




Fri vers av firewise
Läst 164 gånger
Publicerad 2012-07-08 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firewise