Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag blöder

Jag blöder
Och mitt blod är rött

Det rinner
Renar ut allt dött

Och konsten
Destruktiv och död

Förgör mej
Ja den blir min död

Jag faller
I min evighet

Där egos
Blivit tjock och fet

Och mosad
Blir mitt slut min dom

mot marken
Stulen trög och tom

I ljuset
Från en hes falsett

Jag skakar
Vaknar upp mitt vett

Så håret
Reser sej i ragg

Försvarar
Mej mot törn och tagg

Men gyllne
Kvinnan kom till slut

Med läppar
Och jag tog mej ut

Det vita
Ljuset lös min väg

Jag skriker
Sparkar loss allt äg

I rosa
Klär min gendom

Kärleken
Modern trög och from

Hon älskar
Och i evighet

Men det är
Ingenting jag vet

Jag vakar
Och förvandlas hur

Ja utan
Koppel band och bur

Friheten
Loose gravitaion

Jag lyfter
Den blå himmel som

Gjör mej till
Kreativitet

I luften
Frusen kvav och het

I glädje
För all evighet




Fri vers av firewise
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-08 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firewise