Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din jävla wannabe

**

jag hämtar vilka jävla
känslor jag vill. eller inte.

jag tror jag skall hämta
et saxpack till. för ingen

når ju ut på den här linjen.




Fri vers av nordpolen
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-08 21:20



Bookmark and Share


  Brachmin
blir lite rädd
2012-07-08
  > Nästa text
< Föregående

nordpolen
nordpolen