Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du kan ju inte begå självmord?



klartjag kan.

det ingår ju i den familjära mönstret.

och ärligt talat:

man skall ju lita på läkare.




Fri vers av nordpolen
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-08 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nordpolen
nordpolen